Сьогодні в Рівному оберуть найкращі інвестиційні проекти та програми

26.02.2018 08:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

 У понеділок, 26 лютого, оберуть найкращі інвестиційні програми та проекти Рівненської області, котрі фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році.

Засідання обласної комісії з оцінки та забезпечення попереднього конкурсного відбору розпочнеться в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації (м.Рівне, майдан Просвіти, 1, 6-й поверх, каб. 601) об 1100 год. 

Перелік проектів-переможців надішлють на вивчення у Мінрегіон України.

Основними вимогами до інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку має бути їх відповідність Державній стратегії регіонального розвитку до 2020 року, регіональній Стратегії, планам заходів з їх реалізації, сприяння співробітництву громад та підтримка добровільного об’єднання територіальних громад.

Засідання обласної комісії буде проходити в он-лайн режимі. Посилання на он-лайн перегляд буде розміщено на офіційному сайті Рівненської ОДА у день проведення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews