Мешканця Рівненщини засудили за вбивство на 14 років

26.02.2018 19:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

29-річний житель міста Костопіль наступні 14 років проведе за гратами. Суд засудив його за вбивство, яке він вчинив торік. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

1 березня 2017 року 29-ти та 49-річні костопільчани випивали у 43-річного місцевого жителя. Між гостями та господарем виникла суперечка, піч час якої засуджений ножем вдарив товариша у груди.

null
 Фото ГУ НП у Рівненській області

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На судовому засіданні обвинувачений свою вину визнавав частково та запевняв, що захищався. Обтяжувальною обставиною було вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, чоловік притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

null
 Фото ГУ НП у Рівненській області

Враховуючи всі обставини, суд визнав винним костопільчанина у вчиненні умисного вбивства та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років.

Представники засудженого на винесений вирок подали апеляцію. Тепер суд вищої інстанції прийме остаточне рішення щодо винесеного вердикту за вчинене вбивство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews