На Рівненщині здійснять перерозподіл видатків на інклюзію у 2018 році

28.02.2018 06:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Кабінетом Міністрів здійснено перерозподіл видатків на інклюзію. Про це йдеться на сайті Управління освіти й науки РОДА.

З метою забезпечення закупівлі сучасних (міжнародного рівня) методик для проведення комплексної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами та навчання фахівців інклюзивно-ресурсних центрів використанню цих методик (обробці та інтерпретації результатів для надання висновків, аналізу результатів тестування) у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству освіти і науки на 2018 рік у загальному фонді державного бюджету, здійснено перерозподіл деяких видатків. Відповідні зміни внесено до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 р. № 88.

Нова постанова КМУ від 21 лютого 2018 р. № 88

За матеріалами прес-служби Управління освіти й науки РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews