У школі на Рівненщині протікає дах, а стіни покрилися грибком (Фото)

28.02.2018 10:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

За словами батьків школярів, вже впродовж трьох місяців у НВК «школа-ліцей», що у Квасилові, протікає дах. Особливо це відчутно стало, коли випало багато снігу. Зокрема – у кабінетах зарубіжної літератури та англійської мови. Про це повідомляє «Press-Центр».

«Протягом трьох місяців протікає дах у кабінеті зарубіжної літератури. Заняття у цьому кабінеті не припиняють. Діти дихають цим грибком. В кабінеті дуже сиро і холодно. Під час зимових канікул навіть не почистили кабінет від грибка. Також протікає дах у кабінеті англійської мови», – пишуть мешканці Квасилова у спільноті «Типове Рівне».

null
 Фото «Press-Центр»

В адміністрації школи розповіли, що про проблему знають, наразі намагаються вирішити її своїми силами, але капітальний ремонт даху планують лише влітку.

– Наша школа збудована у 1985 році, а капітальний ремонт приміщення був понад 15 років тому. Тож самі розумієте, що за цей час вже багато що зносилося, – говорить директор НВК «школа-ліцей» Віра Людвік. – Влітку плануємо перекривати дах, вже готова і проектна, і кошторисна документація, але ж взимку ніхто цього робити не буде. Тому наразі рятуємося власними силами – десь щось підрихтуємо, десь щось підставимо. Але залатаємо з одного боку, почне текти з іншого. Проблема ще в конструкції самого даху, оскільки він плоский і на ньому застоюються сніг та вода. Новий дах будемо робити теж плоский, але вже за новітніми технологіями,тому, сподіваємося, питання вдасться вирішити.

А поки квасилівським дітлахам доведеться вчитися у сирих класах, оскільки в школі катастрофічно бракує приміщень і відсадити їх, бодай тимчасово, нікуди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews