На Рівненщині діти пройшли на лижах близько 90 кілометрів

28.02.2018 16:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

З 23 по 25 лютого гуртківці комунального закладу «Дубенська районна станція юних туристів», учні Стовпецької ЗОШ здійснили лижний похід ІІІ ступеня складності територією Дубенського, Млинівського та Рівненського районів з метою участі у Чемпіонаті України з туристсько-спортивних походів,повідомляє Інформаційний портал м.Дубно.


Юні лижники подолали близько 90 кілометрів за маршрутом с. Стовпець – м. Дубно – смт. Оржів – смт. Клевань. Під час подорожі туристи-лижники подолали засніжені простори між даними населеними пунктами, освоїли прокладання лижні відкритою місцевістю, лісовими масивами та заболоченими ділянками.

null
 Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

Мандруючи, юні лижники, відвідали Шевченкове джерело в с. Підлужжя, Тараканівський форт, проклали лижню через Тунель кохання з смт. Оржів до смт. Клевань та відкрили для себе ще багато цікавих та мальовничих куточків нашого краю. Також потрібно відмітити високі фізичні та морально-вольові якості учасників лижного походу, адже необхідною умовою для участі в зимових подорожах є добра переносимість холоду, здатність в умовах постійно низьких температур не втрачати робочі форми і, що не менш важливо, психічної рівноваги.

null
 Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

Будь-який зимовий похід – це не тільки досягнення певних спортивних, краєзнавчих або наукових цілей, а й постійне подолання несприятливого впливу природного середовища.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews