У Рівному спортсмени-професіонали змагатимуться у змішаних єдиноборствах

28.02.2018 20:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

3 березня у Рівному відбудеться професійний турнір зі змішаних єдиноборств «West Fight 26» Colosseum». Про це повідомляє «ВСЕ про спорт».

Сьогодні у Рівному відбулася прес конференція, присвячена змаганням з ММА-змішаних єдиноборств.

Всього відбудеться 16 професійних поєдинків, з яких 7 в унікальному, для України форматі, гран-прі у вазі 70 кг за системою програв-вилетів («на виживання»).

- Ми будемо дуже раді бачити рівнян на нашому турнірі. Як ми і обіцяли раніше, робимо змагання вищого рівня. Попередні турніри серії «Step to top» були більше для початківців. Тепер же в октагоні в Рівному змагатимуться дуже досвідчені бійці із хорошим про-рекордом. Ми виконуємо свої обіцянки, - сказав організатор турніру Богдан Романович.

Фактично, в Україні турніри по 16 поєдинків не робить майже ніхто. Приємним бонусом є і те, що буде реально дві головних події вечора - фінал гран-прі та на вболівальників чекає головний бій вечора. У ньому в октагоні зійдеться сарненчанин Антон Радько із досвідченим Арсеном Файтивичем, який нещодавно бився та турнірі «Bellator»  (другий за розмірами промоушен після UFC).

- Для мене у вазі 70 кг знайти суперників в Україні знайти дуже важко. Останні турніри тут завди відбувалися з проблемами. Саме тому в Рівному я погодився битися з Аресном. Він виступає у вазі до 84 кг, а ми домовилися битися у 80 кг. Я розумію, що це важко. Йду за досвідом. Знаю, що він дуже хороший боєць. Нині готуюся, сподіваюся на перемогу та підтримку вболівальників, - прокоментував Антон Радько.

Також варто зазначити, що цього разу надзвичайно широка географія учасників змагань.

- В нас бійці з усієї України. Окрім цього, їде до нас спортсмен із Баку. Також є ще один цікавий спортсмен із венесуельським корінням, але живе він у Києві. Дуже ріжні бійці. Поєдинки будуть дуже видовищними та цікавими. Тож, запрошуємо рівнян отримати насолоду від справжнього контактного виду спорту та вболівати за наших спортсменів. Їм це дуже потрібно, - доповнив співорганізатор Юрій Грабовський.

Нагадуємо, турнір  «West Fight 26» Colosseum» відбудеться у суботу, 3 березня у Рівному в пабі «Сталева Гора» на вул. Відінській. Вхід 200 грн.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews