За місяць на ринок «Моріон» поліцію викликали 42 рази

28.02.2018 23:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Абсолютний рекорд міста з викликів поліції встановили підприємці-активісти з ринку Моріон. З 22 січня і до сьогодні, згадані діячі 42 рази під різноманітними надуманими приводами. 

Цього разу, наряд патрульної поліції, а згодом і слідчо-оперативна група Національної поліції шукали на території ринку вкрадений “дах”. Цікаво, що саморобний навіс, належить одному підприємцю, а поліцію чомусь викликала зовсім інша людина, що належить до групи колишніх орендарів ринку, які уже півроку здійснюють там незаконну торгівлю, відмовляючись підписувати договір з адміністрацією.

В підсумку і патрульні і слідчо оперативна група поїхали ні з чим, адже крадіжка “даху” виявилася вигадкою. Як і рейдерське захоплення Будинку побуту тітушками 19 лютого. Тоді, шукати уявних бойовиків на виклик приїхало 6 екіпажів патрульної поліції.

Цікаво, що поліція реагує на витівки згаданої групи торговців поблажливо. Жодного разу не притягнувши їх до відповідальності за Статтею 183. КУпАП за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. За цією статтею, жартівники зазвичай отримують досить суттєвий штраф.

За матеріалами адміністрації МПП “Моріон”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews