Школи в Дубровицькому районі знову нічим опалювати

01.03.2018 06:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Освітяни Дубровицького району стурбовані проблемою із опаленням шкіл. Адже після передачі котелень на баланс закладів освіти в середині опалювального сезону, керівники ЗНЗ були змушені оголосити новий тендер на закупівлю дров.

Строк процедури минає 9 березня. До того часу вони не мають чим опалити приміщення. Водночас, попередньому надавачу послуг – районному комунальному підприємству «Теплосервіс», заклади заборгували чималу суму.

За допомогою у вирішенні проблеми директори шкіл звернулися до заступника голови Рівненської ОДА Світлани Богатирчук-Кривко і депутатів обласної ради Віталія Суховича та Миколи Лобчука.Спільно прийняли тимчасове рішення про врегулювання теплопостачання у школах. А поки ситуацію певною мірою «рятує» карантин та низька температура повітря - діти не ходять до школи.

Разом з тим, заступниця голови ОДА зазначила, що керівникам ЗНЗ потрібно провести детальний аналіз витрат, аби збалансувати їх та наступного року уникнути таких проблем. А також, вивчити можливості та провести енергоефективні заходи, щоб економити кошти.

Інформує Рівненська ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews