Студентки з Португалії діляться враженнями про місто на Рівненщині

03.03.2018 20:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

В НаУ ОА у рамках програми Erasmus+ навчаються португальські студентки Джована Соарес та Марія Авіла. Про це повідомляє сайт Острозької академії.

Студентки поділилися своїми враженнями про перші тижні в Острозі та ОА.

«Коли я обирала Острозьку академію, окрім можливостей познайомитися з іншими культурами і вивчити інші мови, я усвідомила що це ще могла б бути хороша можливість вийти з зони комфорту. Тому що моя майбутня професія потребуватиме від мене готовності до будь-яких ситуацій. Вступ до одного з університетів Португалії в 2016 році став першим кроком в цьому напрямку. Тому я думаю, що цей досвід внесе багато змін в мій світогляд і допоможе набути якомога більше навичок, які необхідні для кожного студента міжнародних відносин», - розповідає Джованна Соарес.

«Мені пощастило опинитись тут, в Острозі. З моменту мого приїзду, я переконалася, що зробила правильний вибір. Місто спокійне, і мені це в ньому й подобається, а люди дуже дружелюбні. Викладачі й інші співробітники університету в будь-який момент готові прийти на допомогу. Українська культура дуже відрізняється від культури Португалії. Як студентка політології та міжнародних відносин, я думаю, що знайомство з новою культурою — це найкращий спосіб зрозуміти традиції та звичаї цієї держави та політичні процеси, які відбуваються в її суспільстві. І я пишаюся тим, що в якийсь момент, я зможу сказати, що я хоча б трішки прожила у цій чудовій країні», - ділиться враженнями Марія Авіла.

Джованна та Марія відвідуватимуть заняття разом зі студентами факультету міжнародних відносин та політико-інформаційного менеджменту.

Натомість, студент ОА Вадим Юдович навчатиметься у Португалії за цією ж програмою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews