Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон у Мадриді зустрівся з послом України в Іспанії

06.03.2018 14:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

5 березня 2018 року, перебуваючи з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета у Мадриді, в.о Екзарха Європи, голова Управління зовнішніх церковних зв’язків архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон відвідав Посольство України в Королівстві Іспанія, де провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Іспанії Анатолієм Щербою.

Під час зустрічі Анатолій Анатолійович привітав владику з першим офіційним візитом до Мадриду та розповів про історію і сучасний стан взаємостосунків України та Іспанії. Дипломат також відзначив велику роль Української Православної Церкви Київського Патріархату у становленні в Україні Єдиної Помісної Православної Церкви та висловив подяку за соціальне служіння, яке Українська Церква звершує, допомагаючи українському війську, вимушеним переселенцям і всім, хто має потребу.

У свою чергу архієпископ Іларіон, передав вітання від Святійшого Патріарха Філарета, відзначив важливу роль і діяльність українських дипломатів в Іспанії, розповів про сучасний стан парафій УПЦ Київського Патріархату в Іспанії та Європейському Екзархаті, а також благословив дипломатів на успішну службу на благо Батьківщини та українського народу.

Наприкінці зустрічі сторони обмінялися пам’ятними подарунками.

Рівненська єпархія УПЦ КП


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews