Рівненському чиновнику фонду Держмайна, якого спіймали на хабарі, обрали запобіжний захід

06.03.2018 14:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

За клопотанням військової прокуратури Західного регіону України заступнику начальника регіонального відділення фонду держмайна в Рівненській області та керівникові приватного підприємства, який діяв за попередньою змовою в групі з вказаним посадовцем, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, визначено внесення застави в розмірі 140 тис грн. Відповідне рішення ухвалив 4 березня 2018 року Шевченківський районний суд м. Львова.

Нагадаємо, упродовж січня-лютого 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчими Головного управління Національної поліції України у Львівській області, спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки Нацполіції України в Рівненській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди обома правопорушниками.

Хабар у розмірі 2,5 тис доларів США призначався за сприяння у вирішенні питання щодо придбання на Рівненщині 2 об`єктів нерухомості державної форми власності.

 Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews