У рівненській поліції розповідали про корупцію

06.03.2018 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні, особовому складу рівненської поліції представники Управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України провели семінар-практикум.

Робоча зустріч розпочалася з обговорення загальних положень Закону України «Про запобігання корупції». Більш детально обговорили тему обмеження щодо суміщення та сумісництва з іншими видами діяльності, а також корупційних правопорушень.Начальник відділу люстрації Управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації НПУ Олег Лозовий розповів про алгоритм дій працівника та керівника у зв'язку із встановленням наявності конфлікту інтересів та наголосив на відповідальності за його наслідки.

null
 Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Присутніх в залі, цікавили питання щодо належного заповнення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави, декларування достовірних чи недостовірних відомостей, своєчасного повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews