Як у Рівному дороги ремонтують(ВІДЕО)

07.03.2018 08:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Про те, як працює дорожня служба (ШЕУ) в Рівному активіст ГО АвтоЄвроСила  відзняв відеоролик . Він маючи достатньо часу і терпіння, не заважав  робітникам працювати.  Відео з коментарем опублікували в Фейсбуці в групі ВГО "Авто Євро Сила-Рівне".

06.03.2018 р о 13:29 активіст ГО АвтоЄвроСила рухався по вул. Поповича, і замітив цікаву картину, як працює дорожня служба (ШЕУ) в м. Рівне, і через те, що мав у вдосталь часу і терпіння, не мішаючи для хлопців працювати рішив відзняти відео, припаркувавшись від їх 300-м, наглядав одну і ту ж картину, хлопці займалися виготовленням асфальтної суміші, 2 працювали, а 5 (так і не зрозумів активіст що вони робили). Пройшла 1-на год техніка рушила, в сторону вул. Дворецької, і активіст вирушив за ними, проїхали вул. Дворецьку виїхали на вул. Басівкутська, доїхали до перехрестя вул. Басівкутська та вул. Залізнична і зупинилися на зупинці.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews