Рівненські поліцейські долучилися до особливих занять із плавання(Відео)

07.03.2018 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Учора, шостого березня, поліцейські ювенальної превенції Рівного та області на запрошення деканату Міжнародного економіко-гуманітарного університету Рівного взяли участь у заняттях із плавання із особливими дітками.

У рамках навчальних дисциплін факультету фізичної культури та спорту, які передбачають і реабілітацію, до практичних занять зі студентами запросили діток з обмеженими можливостями. Однак бажаючих взяти участь у таких тренуваннях виявилося чимало.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Тож за сприяння керівництва університету та підтримки студентства наразі близько ста «особливих» дітей мають можливість займатися у басейні п’ять разів тиждень. Крім того, майбутні реабілітологи після плавання їм роблять оздоровчий масаж.

«Сьогодні до таких тренувань долучилася поліція Рівного, — зазначив заступник декана факультету фізичної культури та спорту Рівненського МЕГУ Вадим Коваль. — І це правильно, адже проект орієнтований на соціалізацію дітей з інвалідністю. Тож гарний настрій та здоровий спосіб життя однозначно позитивно впливає на дитину».

Основні зміни після таких занять у дітей – це посмішки на обличчях, а зміни у студентів – почуття відповідальності і турботи за них.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Позитивних емоцій додалося і поліцейським, із якими діти залюбки займалися. Та головне для правоохоронців — хоч таким чином, але допомогти в оздоровленні та реабілітації маленьких громадян України, долучившись до доброї та корисної справи.


«Прокидаючись щодня, ми маємо можливість реалізувати себе, чого не скажеш про таких діток, які не мають такого повноцінного життя, — зазначив керівник поліції Рівного Василь Зелінський. — Тож ми раді побути хоч день з особливими дітьми, аби відчути справжню ціну життя».

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews