Назар Приходько

Назар Приходько

журналіст, блогер

Валентин Наливайченко зустрівся в Амстердамі з Міхеїлом Саакашвілі

07.03.2018 21:20   Джерело: RvNews
Автор : Назар Приходько

Лідер Руху "Справедливість" Валентин Наливайченко зустрівся в Амстердамі з лідером Руху Нових Сил, двічі Президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

За інформацією з надійних джерел, розмова велася, звісно, про ганебні дії влади 3 березня 2018 року, коли правоохоронці, розганяючи табір, не тільки били, а й принижували людей, багато з яких є ветеранами Національно-визвольної війни.

Саакашвілі зазначив, що зараз - найкращий час для не просто спільних акцій, маршів та мітингів, а й для об'єднання зусиль та засобів для всебічної боротьби з системою. яку очолює Порошенко. Кістяком національно-демократичних сил мають бути Наливайченко, Гриценко і Садовий.

null
Фото надане автором




Наливайченко відповів, що готовий до діалогу з вищезгаданими політиками, оскільки розуміє важливість як спільної роботи так і необхідність припинення політики взаємопоборення всередині єдиного опозиційного табору.

 Відрадно, що дискусія поважних політиків відбулася саме в такому ключі. Адже нині такий час, коли єдність, кооперація, пошук дотичних та спільна робота  є найважливішим фактором для спільної перемоги та, зрештою, зміни системи державного управління, адже жити в умовах пізнього кучмізму, який за наш рахунок взяв реванш у "сім'ї Януковича" під час активної фази революції Гідності  далі – просто неможливо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews