На Рівненщині поліцейські вилучили наркотиків на півмільйона гривень

10.03.2018 11:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Радивилові під час санкціонованого обшуку восьмого березня в одному із господарств працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області, Дубенського відділу поліції та прокуратури області виявили на горищі будинку близько 38-ми кілограмів висушених рослин коноплі.

Ще близько 150 грамів марихуани правоохоронці знаходилось у одній із кімнат. Усе вилучене слідчі скерували на проведення експертизи.

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією статті 309 Кримінального кодексу України триває, – зазначив т.в.о. начальника УПН ГУНП в Рівненській області Олександр Зеленков. – Проводяться подальші заходи, спрямовані на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення та осіб, причетних до незаконного обігу наркотичних засобів.Вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного» ринку сягає півмільйона гривень.»


Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews