На Рівненщині затримали крадіїв лісу під час здійснення злочину

11.03.2018 18:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській області «на гарячому» затримали крадіїв лісу. Про інцидент у поліцію повідомили працівники Новоставського лісництва Клеванського лісгоспу.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідомі особи зрізали три дерева породи дуб у лісовому масиві між селами Мочулки та Руда Красна. Зловмисники встигли вже порізати на колоди, частину із яких вже вивезли, а інші – підготували для завантаження.

Крім того, неподалік місця події поліцейські виявили автомобіль «BMW» на іноземній реєстрації, який застряг у багнюці. Водій із Волинської області пояснив правоохоронцям, що насправді прямував у Сарни, але навігатор скерував його не по тій дорозі.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на територію Рівненського районного відділу поліції. Слідчі підготували клопотання до суду про накладання на нього арешту.

У цей час лісники повідомили, що вони помітили трьох невідомих підозрілих чоловіків, які вийшли з лісу поблизу села Руда Красна. Працівники сектору реагування патрульної поліції одразу затримали жителів Рівного, наразі вони спілкуються зі слідчими.

За фактом незаконної порубки лісу розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України, повідомляють у поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews