Рівненський художник презентував «Святе літечко. Цілий день у великому місті або смак морозива» (Відео)

14.03.2018 10:37   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному відомий художник Анатолій Іваненко презентував свою нову картину із традиційно неодзначною назвою «Святе літечко. Цілий день у великому місті або смак морозива».

Його оригінальне світобачення цього разу здивувало поціновувачів мистецтва яскравим сонячним теплом та одночасно сумом. Автор зумів не лише передати атмосферу літнього рівненського підвечір’я, але показав наше місто у незвичному ракурсі.

Герої картини - дідусь із двома дітьми приїхали до Рівного у спекотний літній день. Стоячи у тіні на Театральній площі, вони смакують морозивом. Втім, це лише частина історії. Її продовження кожний із відвідувачів презентації у «ЄвроАрті» бачить по-своєму.

Шанувальники творчості Іваненка вдячні художнику та власникам галереї за можливість регулярного спостереження за роботою майстра. До слова, Анатолій Іваненко пообіцяв вже за два тижні презентувати поціновувачам мистецтва свій новий весняний шедевр.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv