На Рівненщині учні проінспектували роботу поліції

14.03.2018 18:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

13 березня, Костопільський районний відділ поліції відвідали учні Мащанської загальноосвітньої школи. Діти ознайомилися з умовами несення служби поліцейськими, дізналися про види правопорушень та відповідальність за вчинення протиправних дій.

Спершу підлітки побували у черговій частині, куди передусім звертаються за допомогою, адже саме від працівників цього підрозділу залежить оперативність реагування на звернення громадян.Інспектор ювенальної превенції Олександра Незгода також показала школярам кімнату, де поліцейські отримують та здають зброю, розповіла про будову та основні її характеристики.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Крім того, діти мали можливість на собі приміряти засоби захисту та сфотографуватися із навчальним пістолетом в руках. Старший лейтенант поліції нагадала школярам і про правила дорожнього руху, після чого перевірила знання невеликими задачами.

«Ці екскурсії мають профілактичний характер, зокрема щодо попередження правопорушень серед неповнолітніх, - зазначив начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин. - Приємно бачити, що діти дуже комунікабельні, допитливі та щиро цікавилися роботою поліції. Такий формат спілкування найбільш ефективний та сприятливий для того, щоб підростаюче покоління бачило у поліцейському друга».

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews