На Рівненщині депутати збираються затвердити Програму пільг для добровольців

15.03.2018 00:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Рівненщина гідно шанує своїх захисників. На найближчу сесію обласної ради, а це 16 березня, Рівненська ОДА виносить на голосування зміни до Програми соціального захисту учасників антитерористичної операції.

Проектом передбачено, зокрема, пільгове забезпечення добровольців. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олексій Муляренко.

«У 2017 році ми ініціювали надання статусу учасників бойових дій бійцям добровольчих батальйонів. Нас підтримала обласна рада. З початку дії Комісії такий статус надали для 54-х бійців, серед яких троє жінок. Усі добровольці отримали відповідні посвідчення. Це захисники з усіх куточків Рівненщини. Вже на найближчу сесію 16 березня на розгляд депутатів ми пропонуємо зміни до Програми, де для добровольців передбачена часткова компенсація за послуги ЖКГ за рахунок місцевих бюджетів, право на пільговий проїзд та можливість лікування у Клеванському госпіталі», - прокоментував Олексій Муляренко.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews