Рівнян запрошують на «кубістичну» виставку учнів Анатолія Іваненка

15.03.2018 07:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Учні арт-студії відомого рівненського художника Анатолія Іваненка презентують рівнянам «кубістичну» виставку «Не Святі Горшки...». На виставці представлять близько 60 робіт 32 авторів. 

З роботами окремих художників рівняни знайомі з попередніх спільних та персональних виставок мистецької галереїі «ЄвроАрт». Цього разу глядачам покажуть новий рівень майстерності: кращі роботи за останні два роки, виконані у різних стилях, проте об'єднані яскравими емоціями та позитивом.

Керівник арт-студії Анатолій Іваненко зізнається:

«Ця виставка не мала на меті продемонструвати конкретно кубізм, клуазонізм, сезанізм чи, скажімо, енергетичний живопис… Адже усі ці люди незаангажовані академічною освітою і постійно дивують своїм творчим підходом. Нам хотілося показати їхню величезну жадобу до творчості».

Так, 16 березня о 17:00 год у галереї «ЄвроАрт» зберуться митці різного віку, досвіду і професій, а також поціновувачі мистецтва та багато цікавих гостей заходу.

Виставка діятиме з 14 березня до 22 квітня 2018 року.

null
Фото з мережі Інтернет




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews