У Рівному патрульні затримали нелегала

15.03.2018 09:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У ніч на 14 березня на вулиці Будівельників у Рівному патрульні поліцейські помітили автомобіль «KIA», у салоні якого перебувало троє чоловіків з характерною етнічною ознакою. У ході перевірки виявилося, що один із них не має відповідних документів на право перебування на території України.

Двоє чоловіків, житель Одеси та громадянин іншої держави, приїхали до Рівного у власних справах. В одному із закладів харчування вони познайомилися із 40-річним іноземцем, який попросився їхати з ними до Одеси. Зі слів чоловіків, вони саме мали виїжджати в дорогу, однак заблукали в Рівному і в мікрорайоні Північний їх помітили патрульні поліцейські. У міському відділі поліції під час перевірки поліцейські встановили, що 40-річний іноземець не мав документів на право перебування в Україні.

Працівники міграційної служби склали на нього адміністративний протокол за статтею 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Чоловік, раніше судимий за вчинення крадіжки та грабежу, не зміг пояснити, як потрапив до України та мету свого перебування на території нашої держави. Поліцейські наразі перевіряють його на причетність до можливих вчинених кримінальних правопорушень.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews