Рівненські поліцейські перекрили канал постачання наркотиків

16.03.2018 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області викрили групу зловмисників, які налагодили механізм постачання таблеток «Subutex» на територію області та у місця позбавлення волі.

Оперативники спільно із прокуратурою області та працівниками управління з питань виконання кримінальних покарань  встановили, що однин із зловмисників поштою з Івано-Франківської області надсилав посилки з наркотиками до Рівного, які в подальшому реалізовували на території області та у місцях позбавлення волі.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Канал постачання таблеток «Subutex» діяв майже рік. Лише в тиждень чоловіки реалізовували близько 150-200 таблеток із наркотичним вмістом, вартість однієї на «чорному» ринку становить 600 гривень, а у місцях позбавлення волі — 1500 гривень.Слідчі слідчого відділу ГУНП в Рівненської області повідомили про підозру двом учасникам злочинного угрупування за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів).

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Одному з них вже обрали міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту, щодо іншого слідчі готують клопотання.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях триває, поліцейські встановлюють усіх фігурантів злочинного угрупування та канали постачання наркотиків.

Інформує відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews