Олексій Хахльов : "Верес" - це рівненський клуб"

17.03.2018 12:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У рівненському "Вересі" прокоментували інформацію, розповсюджену ЗМІ, стосовно того, що рівненський клуб може змінити назву та прописку.

Цей факт, звісно, викликав занепокоєння у вболівальницьких колах. Щоб зняти напругу, та розставити крапки над "і",керівники клубу прокоментували дану ситуацію:

Олексій Хахльов, президент НК «Верес»:

- Довіра, дія, результат - такі три основні принципи ми декларували від першого дня відродження «Вереса». В основі успіху будь-якої справи лежить - довіра. За три роки новітньої історії ми неодноразово доводили, що діємо в інтересах нашого клубу і розвитку футболу. Разом з «Лімо» і почесним президентом клубу Богданом Йосиповичем Копитком ми збудували сильний клуб, який показує хороший спортивний результат і може слугувати взірцем партнерства громади, бізнесу і влади. Переконаний, що довіра між членами клубу і керівництвом має бути основою співпраці й надалі. Тому з усією серйозністю і відповідальністю хочу сказати: «Верес» - це рівненський клуб. Все інше, це цілеспрямовані інформаційні атаки на наш народний клуб. Метою яких є зупинити наш розвиток, знищити наш успіх. Але ми переможемо, бо тільки разом - ми сила!

Богдан Копитко, почесний президент «Вереса»:

- Мені особисто дивно читати про нібито перейменування «Вереса». Народний клуб «Верес» - це унікальна історія успіху, з цілою армією відданих уболівальників по всій Україні. Щоб ця історія так само успішно продовжувалась, потрібно ще сильніше і відданіше підтримувати команду та докласти всіх можливих зусиль для якнайшвидшої реконструкції стадіону «Авангард» у Рівному.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews