Поліцейські Рівненщини здобули першість у змаганнях із кульової стрільби (Фото)

17.03.2018 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Упродовж 15 та 16 березня у Рівному проходив чемпіонат із кульової стрільби в залік Спартакіади міста, у якому збірна команда ГУНП в Рівненській області здобула першість у командному заліку.

Упродовж двох днів команди-учасники змагалися між собою із вправності у кульовій стрільбі. У врівноваженій, але від того не менш запеклій боротьбі, збірна команда обласного управління поліції вперше здобула абсолютну перемогу. Багаторазові чемпіони – команда Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука, поступилась лише двома очками та посіла друге командне місце.Третіми стали патрульні поліцейські.

Також із результатом 97 очок зі 100 можливих перше місце в особистому заліку посів Микола Осовський з команди ГУНП в Рівненській області.

Проведення чемпіонатів м.Рівного в залік Спартакіади міста з 15-ти видів спорту серед колективів фізичного виховання є найбільшим спортивним комплексним заходом, що відбувається в обласному центрі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews