На Рівненщині учасниця Олімпійських ігор провела розминку для дітей

17.03.2018 21:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Днями в с. Синів Гощанського району відбулася зустріч тутешніх дітей з майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасницею ХХХІ літніх Олімпійських ігор в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 2016 р. Світланою Станко. Знайомство гості із школярами  відбулося в рамках обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», який в Рівненській області організовує «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

На Гощанщині такий захід проводиться вже не вперше і цього разу він відбувався на базі Синівської ЗОШ І-ІІІ ст. Знайомство зі спортсменкою розпочалося з її розповіді про легку атлетику та її розвиток в Україні. Також, від неї діти дізналися про різницю між бігунами спринтерами та стаєрами. Сама Світлана, до речі, спеціалізується на довгих дистанція, тому вона є стаєром. А ті спортсмени, які бігають дистанції до 400 метрів, називаються спринтерами. Вони також обговорили багато актуальних для молоді тем. Як-от: участь у змаганнях закордоном, підтримка спорту з боку держави, режим дня професійних спортсменів та багато іншого.

Окрім цього, гостя провела для учнів традиційну розминку, у ході якої розповідала про важливість ранкової зарядки і на власному прикладі показувала як потрібно розминатися перед будь-яким заняттям спортом, бо це найкращий і найдоступніший спосіб вберегти себе від травм. На завершення заходу школярі фотографувалися з величезною кількість медалей, кубків та різноманітних нагород, які Світлана привезла з собою. А також вона відзначила трьох авторів найкращих робіт конкурсу спортивного малюнку, в якому напередодні частина дітей взяла участь.

За повідомленням прес-служби "Спорт для Всіх" 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews