«Весняне пробудження з Кундаліні йогою» пропонують рівнянам віком від 18+

17.03.2018 22:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

18 березня о 11:30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться безкоштовний майстер-клас «Весняне пробудження з Кундаліні йогою» від спеціаліста з тілесно орієнтованих та дихальних практик Олени Чабарай.

Запрошені на майстер-клас за допомогою простого і ефективного «Комплексу для меридіанів» зможуть посилити функціонування енергетичних систем організму та забезпечити вільне перетікання життєвої сили в своєму тілі. Це допоможе відчути себе свіжим і оновленим. Короткий комплекс для відкриття серцевого центру прекрасно підходить для звільнення від депресії, гніву, занепаду сил, стресу та допомагає відкритися для нових можливостей.

На завершення інструктор з Кундаліні йоги через сакральну медитацію посилить інтуїцію кожного учасника майстер-класу, збалансує його мозок, щоб побачити безмежні можливості всередині себе та навколо оточуючого простору.

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На майстер-клас запрошуються всі бажаючі при наявності читацького квитка (12 грн./рік) віком від 18+

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews