«Верес» не зміг здолати суперника

18.03.2018 16:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Сильний снігопад у Львові вніс помітні корективи у гру рівненського «Вереса» та луганської «Зорі». Але навіть попри це, глядачі стали свідками поєдинку багатого на моменти.

Вже на 5-й хвилині супермомент мав Степанюк, але в ближньому бою він не переграв Луніна. Приблизно з 15-ї хвилини ініціатива перейшла до гостей. Спочатку після розіграшу кутового пробивав Чечер, а на 23-й хвилині Бандуру врятував «Верес», коли контратаку завершував Громов.

Ближче до перерви рівняни знову повернули собі ігрову перевагу. На 38-й хвилині міг забивати Куліш після чудового пасу від Степанюка, але Чеберко завадив акцентованому удару. А ще був дальній постріл від Кожанова. Зважаючи на поле, з цим ударом Луніну впоратися було непросто.

Невдало для «Вереса» розпочався 2-й тайм. На 48-й хвилині Громов не влучив із забійної позиції. А вже на 50-й хвилині він заробив пенальті. Приймак, для якого це був дебют за «Верес», порушив правила в штрафному майданчику. Іурі пробив з точки без шансів для Бандури – 0:1.

Після цього «Верес» намагався відігратися, втім, «Зоря» досить впевнено захищалася, проводячи контратаки. Найреальніший шанс врятуватися у рівнян був на 92-й хвилині. Але Карасюк зі штрафного, призначеного по центру за 20 м від воріт, у ворота не влучив.

Отож, як і на першому етапі, на «Арені Львів» «Верес» поступається «Зорі» - 0:1.

Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews