Із температурою та пошкодженим оком сарненський боєць вийшов з поєдинку гідно

18.03.2018 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сарненський боєць Сарненський боєць Антон Радко взяв участь у професійному турнірі MMA Bushido/King of Kings – KOK World Grand Prix 2018, який відбувся у Вільнюсі. Свою поразку наш спортсмен пояснив поганим самопочуттям на ринзі, пише Північ-інфо.

null
Фото з мережі Інтернет

Спортсмен бився у вазі 73 кг проти Вітолдаса Ягело із Литви. Поєдинок тривав два раунди по 5 хвилин.

null
Фото з мережі Інтернет

За рішенням суддів Антон поступився супернику в балах, але показав дуже професійний поєдинок. Сам боєць вже прокоментував цей бій на своїй сторінці у соцмережах:

«Вчора відбувся найтяжчий бій в моєму житті! Не люблю писати про соплі)), але з самого початку все було тяжко! Два тижні до бою і під час бою я був з температурою (А потім на початку першого раунду суперник випадково потрапив пальцями мені у око ((і чесно кажучи я дуже розгубився, бо до середини 2 раунду не бачив на ліве око ((Але, щоб там не було, я бився до останнього, не дивлячись на погану підготовку та стан здоров’я!!!»

Нагадаємо, нещодавно Антон провів блискучий бій у Рівному.

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews