Жіноча команда БК "Рівне" двічі перемогла бердянську «Чайку-ДЮСШ»

18.03.2018 21:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У чемпіонаті жіночої Суперліги БК «Рівне» приймав своїх конкурентів за потрапляння у «плей-оф» бердянську «Чайку-ДЮСШ». Після поразок у столиці наші дівчата вже не мають права програвати – будь як невдача може залишити рівня нок за межею першої четвірки.

Обидва поєдинки пройшли у напруженій боротьбі. Молоді бердянки за підтримки однієї з найяскравіших баскетболісток недавнього минулого Олександри Радуловіч (до заміжжя – Горбунової) дали справжній бій господаркам. У першій зустрічі стартова десятихвилинка залишилася за гостями – 25:17. Рівнянки лише у другій чверті змогли  перехопити ініціативу, згодом – їм вдалося збільшити перевагу. Отож, наприкінці матчі основною інтригою залишалося – чи вдасться господаркам «перетнути» рубіж у 100 очок. Вдалося – 101:86 – переконлива перемога БК «Рівне».

Найбільший вклад внесли Вікторія Шатова  -33 очки, Вікторія Касаткіна – 21 та Ольга Краснікова – 15. У  суперниць відзначилася Радуловіч – 36 очок.

У повторній зустрічі рівнянки вирішили не відкладати справу на потім. І після першої половини гри їх перевага складала 14 очок  -47:33. Здавалося, доля матчу вирішеа. Проте «Чайка» зуміла нав’язати рівнянкам конкуренцію і наприкінці третьої – початку четвертою чвертей майже скоротила відставання. Тим не менше, наші баскетболістки змогли втримати гру у своїх руках 85:77.  Цього разу найрезультативнішою стала Касаткіна – 26 очок, у Краснікової та Шматової – по 19 пунктів. На рахунку Радуловіч – 29.

До завершення регулярного чемпіонату рівненські баскетболістки зіграють ще три домашні матчі: 23 і 24  березня – з одеським «Інтерхімос-СДЮШОР», а 31 березня – з «Вінницькими блискавками».

За інформацією порталу Сім Днів

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews