Юний композитор Назар Власюк у день свого п’ятнадцятиріччя підготував для рівнян годинну програму

18.03.2018 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Концерт відбувся  на підмостках  дитячої театральної студії «Сонях, актором якої є і Назар Власюк. Але концертна програма була суто музичною і складалася з власних музичних творів, які сам юний композитор і музикант віртуозно виконував. Мелодії «Ніжні квіти», «Оксамитовий вальс», Відтінки життя", "Мрії" -  і все, що грав юний музикант, були сприйняті публікою на «біс». Захоплені вигуки «Браво» та сльози зворушення на обличчях  у дорослої публіки супроводжували весь концерт.

null
Фото автора

Вітати Назара прийшли його родичі, батьки та друзі з драматичного гуртка, його вчителі музики Олена Олександрівна Огонь (викладач вокалу) та Ярослава Кирилівна Слокотович-Дунайcька (викладач фортепіано) й навіть вихователька з дитячого садочка.  А голова спілки композиторів Рівненщини Андрій Пастушенко, вручив юному даруванню Подяку та по-батьківськи побажав йому подальших успіхів у навчанні й творчості.

null
Назар Власюк з Андрієм Пастушенком. Фото Олега Власюка

Дружні творчі взаємини у Назара Власюка з Андрієм Пастушенком склалися ще у 2016 році, коли Назар Власюк став виконавцем пісні «Небесна сотня», музику для якої написав Андрій Пастушенко. Потім були інші пісні. До слова, Назар Власюк не тільки музикант-піаніст та композитор, який сам для себе пише твори. Він має гарний голос і саме як вокаліст брав участь у конкурсі «Голос. Діти», а згодом записали цілу музичну програму "То рідна сторона", в якому пісні Андрія Пастушенка виконував Назар. А відзняли цю програму на території Дубенського замку.

null
З акторами та керівниками театральної студії "Сонях". Фото Олега Власюка

А у день народження Назар презентував свій перший диск "Юність", в якому альбом з десятьма його власними фортепіанними творами.

null

До речі,  людям, котрі прийшли на концерт мама Назара Оксана Сергіївна запропонувала цей диск придбати, а кошти зразу ж відправлялися до благодійної скриньки - на допомогу онкохворим дітям.

null
З учителями, ведучою і мамою.  Фото Олега Власюка

Щодо голосу Назара Власюка, то з дитячого високого сопрано він вже виріс, а до нового ще як слід не призвичаївся (попереду в нього ще заняття вокалу і зміна пісенного репертуару), тож  на своєму концерті у день 15-річчя  хлопець виконав під свій акомпанемент лише дві пісні. Всім, хто знає Назарчика-вокаліста, було незвично, але це було гарно!

null
Іменинний торт і скринька для пожертв. Фото автора

Приємним сюрпризом від батьків був іменинний торт у вигляді фортепіано, а по завершенню концерту до юного музиканта й композитора вишикувалась черга з квітами й подарунками. Друзі, родичі, знайомі – усі ті, хто щиро любить цього неймовірного, талановитого, але скромного й гарно вихованого хлопця. Всі бажали Назарові одного: успіху й сил, добрих учителів, щоб дійти до своїх вершин.

null
З дідусем і бабусею.  Фото Олега Власюка

Такого чіткого самовизначення як у цього підлітка у такому юному віці рідко зустрінеш серед молоді. Назар Власюк знає, чого він хоче досягти в житті й переконаний, що неодмінно досягне. Тож побажаймо і ми йому успіху. Ще сил і терпіння його батькам Олегові та Оксані Власюкам, адже вони у нього як два крила, на які він нині міцно опирається. Ще дві бабусі та дідусь, та уся родина.

null
З ведучою вечора Тетяною Сокол.  Фото Олега Власюка

 І не можна поставити крапку, не сказавши про те, наскільки гармонійно й гарно був складений сценарій творчого вечора, який професійно вела акторка, викладач кафедри театральної режисури РДГУ Тетяна Сокол. Вірші українських поетів, з яких найбільше – Ліни Костенко у її талановитому натхненному виконанні так гармонійно доповнили музику Назара Власюка й глядацька зала це відчула та отримала від цього камерного вишуканого заходу море насолоди. 

 Більше про Назара Власюка читайте в інтерв’ю з ним тут: https://rvnews.rv.ua/post/view/1521291598-yunomu-rivnenskomu-kompozitoru-sogodni-17-bereznya-vipovnilosya-lishe-p-yatnadcyat


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews