В Здолбунові школярі спілкувалися з дитячим письменником(Фото)

19.03.2018 09:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В неділю, 18 березня, у  Здолбунівській районній бібліотеці для дітей та юнацтва розпочався Тиждень дитячого читання. А відкрили його зустріччю з місцевим дитячим письменником, автором понад десятка дитячих книг Сергієм Гридіним. 

null
 Фото Ольги Климкович Пилипчук 

Попри невесняну погоду, охочих поспілкуватися з письменником було чимало.  Автор розповів про те, як став письменником, що його надихнуло почати писати книги для дітей та хто став критиком першої його книги. Як розповів пан Сергій, розпочав він писати книги після того, як син, скачуючи компютерну гру, заразив комп'ютер вірусом, і він просидів цілу ніч, намагаючись відновити дані. 

null
 Фото Ольги Климкович Пилипчук 

Учасники з цікавістю слухали про те, як автор надихається для написання книг, що бере теми для сюжетів з буденності та реальних історій дітей.

null
 Фото Ольги Климкович Пилипчук 

Окрім цього, йшла онлайн трансляція в Інстаграм, тому задати  питання письменнику  могли не тільки присутні, а й глядачі з мережі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews