Рівнянам презентують книгу про історію єврейського Рівного

19.03.2018 11:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

22 березня 2018 р. о 16:00 год. у конференц-залі газети «7 Днів» (м. Рівне, вул. Поштова, 2) відбудеться презентація книги Максима Гона про історію єврейського Рівного між двома світовими війнами «Рівне: обриси зниклого міста». Під час заходу також буде презентовано проект «Палімпсести пам’яті», які ГО «ЦСПП «Мнемоніка» реалізовуватиме у 2018 році, повідомляє ЧаРівне.

Максим Гон доктор політичних наук, завідувач кафедри політичних наук Рівненського державного гуманітарного університету. Директор ГО «ЦСПП «Мнемоніка». Спеціалізується на вивченні українсько-єврейських взаємин у міжвоєнний період та в часі Другої світової війни.

У книзі висвітлено життєдіяльність однієї з національних громад, яка в десятиліття, що пролягли між двома світовими війнами, становила більшість населення Рівного – євреїв. Автор розкрив їхню участь у суспільно-політичному житті, економіці міста, діяльність громадських організацій, відобразив окремі аспекти міжнаціональних взаємин.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews