На Рівненський військовий полігон завітали творчі колективи з Здолбунівщини

19.03.2018 15:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

18 березня аматорські колективи Здолбунівського району виступили з концертною програмою перед військовослужбовцями військових частин, які здійснюють заходи бойової підготовки на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Народний аматорський гурт «Любава» Здолбунівського міського клубу потішив присутніх низкою патріотичних, українських пісень. Веселий танець подарував військовим зразковий танцювальний колектив «Непосиди» будинку культури с. Здовбиця.

null
 Фото з сайту Здолбунівської РДА

Звеселили глядачів жартівливою піснею «Про куму» Леонід Самардак та Олексій Луцишин. Приємні хвилини відпочинку дарували глядачам солісти Здобунівського районного будинку культури Альона Ляшенко та Наталія Саваринська, соліст будинку культури с. Копиткове Леонід Самардак.Для присутніх звучав вальс на акордеоні «Під небом Парижа» у виконанні відмінника освіти України Валерія Стельмащука.

null
 Фото з сайту Здолбунівської РДА

Із завмиранням серця військові слухали пісні у виконанні народного аматорського вокально-інструментального ансамблю «Візерунки» Здолбунівського районного будинку культури.Військові, які завітали на концерт, з задоволенням долучалися до виконання пісень.

За матеріалами Здолбунівської РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews