На Рівненщині учасниця Олімпійських ігор провела розминку для учнів

21.03.2018 15:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» у Бугринську ОТГ завітала учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) Світлана Станко.

Організовували захід обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та регіональне відділення НОК України.

На зустріч у Бугринський НВК прийшли близько сотні дітей, з якими легкоатлетка поділилася секретами своїх багаторічних успішних виступів на змаганнях. Світлана спеціалізується виключно на довгих дистанціях і марафонах, які не завжди підкоряються навіть досвідченим спортсменам. Вона за всю свою кар’єру жодного разу не зійшла з дистанції, і завжди досягала фінішу, що вже майже унікальне досягнення для марафонців. Траплялося, що навіть за чотири дні сумарно пробігала близько 100 кілометрів.

null
Фото з сайту Спорт для всіх

Під час розминки для хлопців Світлана підготувала більше силових елементів на м’язи рук та ніг, а з дівчатами вони зосередилися на вправах, котрі були направлені на розвиток гнучкості. Також, гості запропонували стати суддею конкурсу малюнку на спортивну тематику. Він напередодні проводився для всіх школярів. На завершення заходу всі діти фотографувалися з кубками та нагородами, які спортсменка здобула на змаганнях, брали в неї автографи та робили спільні фото.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews