У Рівному вчитимуть як продавати вироби народних майстрів

22.03.2018 15:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Рівному 31 березня рамках проекту Craft it!, який реалізовує ГО "Український центр інтелектуального розвитку" спільно з "Укрпоштою" у місті Рівне відбудеться тренінг “Як продавати вироби народних майстрів та хендмейд?”

Місце проведення: Платформа взаємодій «Простір» , м. Рівне, вул. Соборна 11, аудиторія №162 Національного університету водного господарства та природокористування.

Тренерка, Катерина Вітковська допоможе майстрам розібратися в тонкощах онлайн платформи з продажів рукотворів Etsy та відкриє секрети, як перетворити свій магазин на Etsy в стабільний канал продажів.

Катерина Вітковська - автор та ведуча практичного курсу Прокачай Etsy та сайту про handmade бізнес та etsy CBIZ.CLUB. 

  • За інструкціями з цього сайту відкрито близько 2000 магазинів, авторський курс з налаштування продажів на Etsy пройшли більше 200 майстрів із різних країн світу. 
  • Спікер E-export School від Укрпошти по темі Etsy .
  • Має 10 років досвіду в розробці та проведенні навчальних семінарів (як в міжнародній консалтинговій компанії, так і самостійно).
  • Засновниця однієї з найбільш численної та дружньої facebook групи для майстрів "Сотвори свой бизнес!", де майже 15 тис. майстрів з 97 країн світу допомагають один одному з питань міжнародних продажів. 
  • Катерина навчається у провідних світових експертів в області handmade бізнесу і etsy і з радістю передасть свій досвід вам!

Для участі в тренінгу реєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/polissyatrainings

Відвідування тренінгу - БЕЗОПЛАТНЕ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews