У Рівному бункер Еріка Коха може залишитися без інвестора

23.03.2018 08:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Зробити музей у бункері Еріха Коха, що на вулиці Драгоманова, 23 у Рівному, готовий інвестор за власні кошти. Та для цього йому потрібно отримати землю в оренду, повідомляє «Рівне Вечірнє».


Проте якщо ділянку не нададуть інвестору в оренду, то він відмовиться витрачати гроші на об'єкт, а Рівне втратить інвестора.
Міські обранці хочуть визначити точний розмір земельної ділянки. Сам бункер має розмір 90 м кв, а підприємець хоче взяти близько 900 м кв. Тому депутати відклали це питання, аби до вивчити його.

Людина уже півтора року сплачує за об'єкт оренду. Вже заплатив приблизно 150 тисяч гривень. Якщо депутати не дадуть землю в оренду, то інвестор піде, а все буде робитися за бюджетні гроші, - прокоментував ситуацію начальник управління культури Тарас Максименко.


Тепер буде створена комісія, яка визначить точний розмір земельної ділянки, щоб врахувати інтереси інвестора, краєзнавчого музею та ОСББ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews