У Рівному презентують створення Рівненського обласного Центру громадського здоров’я

23.03.2018 14:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні, у п’ятницю, 23 березня, у Рівному, в приміщенні Рівненської ОДА Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» спільно з Рівненською ОДА та управління охорони здоров’я міста Рівне проводить семінар на тему «Створення та запуск Рівненського обласного Центру громадського здоров’я» за участю заступника Генерального директора ДУ «Центр громадського здоров`я МОЗ України» з регіонального розвитку Романа Родини.

У програмі семінару, який проводиться у рамках проекту «Сприяння інтеграції України в європейські мережі охорони здоров’я», презентація реформи системи громадського здоров’я та презентація Регіонального центру громадського здоров’я, його основних функцій та положення типового статуту.

В процесі презентації проекту відбувається його обговорення, дискусія, запитання та відповіді. Проект в цілому спрямований на подолання проблеми спротиву громади та медичної спільноти євроінтеграційним реформам системи охорони здоров’я.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews