У Корці на Рівненщині представники ОТГ знову вчилися

Зокрема на семінарі 22 березня йшлося про особливості підготовки інфраструктурних та інвестиційних проектів

23.03.2018 14:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У місті Корець на Рівненщині для представників ОТГ відбувся практикум із застосування законодавства на тему:

«Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик та коштів ДФРР». Практикум  проведено у рамках реалізації  Проекту  «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

null
Фото Проекту "Пульс" АМУ

– Сьогодні громади мають чимало можливостей, головне бути активними  та пристосовуватися до нових законодавчих умов, щодо реалізації різних ідей та програм, – наголосила у своєму вітальному слові директорка Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Грещук. 

Під час роботи учасники практикуму розглянули та вивчили ряд важливих тем. Зокрема говорили про  основні вимоги законодавчих та нормативно-правових актів до підготовки інвестиційних проектів. Особливості їх застосування органами місцевого самоврядування. Чимало питань виникло в учасників щодо підготовки та реалізації інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

null
 Фото Проекту "Пульс" АМУ

Фахівці роз’яснили, які нині  вимоги щодо підготовки та подання інвестиційних проектів, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Детально зупинилися на питаннях, які виникають у міст та громад, проблеми та основні помилки при  підготовці проектів. 

 Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews