Нову техніку отримали рятувальники Рівненщині від Президента України (Фото)

23.03.2018 15:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні президент України Петро Порошенко під час робочого візиту до Рівного передав нову техніку підрозділу Головному управлінню Державної служби із надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

null
 Фото з сайту Рівненської ОДА

Це – пожежні автоцистерни, призначені для доставки на місце пожежі особового складу та засобів гасіння вогню, спеціального обладнання тощо, а також оперативно-рятувальні автомобілі.

На рахунку рятувальників Рівненщини – сотні врятованих життів, відзначив Президент.

«Величезну роботу пожежно-рятувальні підрозділи області виконують не лише у себе в регіоні, але і в зоні АТО - на Донеччині та Луганщині», - зауважив Петро Порошенко. За його словами, техніка, яку сьогодні передають, профінансована за рахунок центрального та обласного бюджетів, і буде використовуватись не лише на Рівненщині. Президент зауважив, що рятівники, які поїдуть в зону АТО, будуть набагато якісніше оснащені. «Бо ви облаштовуєте там оборонні рубежі, розміновуєте території, надаєте допомогу пораненим. Раніше вам доводилося евакуйовувати мирних мешканців із зони бойових дій», - додав Глава держави.

Він запевнив, що держава й надалі підтримуватиме рятувальників. «Працюємо і будемо працювати для позитивних та результативних змін і втілювати у життя основні напрямки реформування системи», - зауважив Президент.

Глава держави оглянув оснащення, яке використовують рятувальники, в тому числі одну із машин, що сьогодні були передані.

null
 Фото з сайту Рівненської ОДА

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області є одним з основних підрозділів регіону чисельністю 244 працівників, з них 170 осіб атестованого складу та 74 вільнонайманих працівників.

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews