Розпал “Шаленого березня” для Баскетбольного клубу “Рівне”

23.03.2018 17:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Розпал “Шаленого березня” для Баскетбольного клубу “Рівне” припав на передостанні вихідні першого місяця весни. Чотири матчі за три дні проведуть наші команди. І, якщо чоловіки завдання на регулярний чемпіонат вже виконали та в іграх з “Київ-Баскет” гратимуть лише за престиж клубу та міста для власних уболівальників, то в жіночої команди все залишається дуже заплутаним.

Відкриватиме ігровий вікенд у п’ятницю 23 березня о 19:00 наша жіноча команда матчем Суперліги з “Інтехім-СДЮШОР” з Одеси. Суперники сусіди в турнірній таблиці, рівнянки йдуть третіми, а одеситки – другими, але на ці ігри завадання в команд різне, адже гості з “південної пальміри” вже забезпечили собі вихід до півфіналу, а тому результат в іграх у Рівному на них вже не тиснутиме. Натомість нашим дівчатам зараз кожна перемога на вагу золота. Одеситки дуже сильний суперник, адже в цьому сезоні вони вже мають другий за значимістю трофей – Кубок України.

null
Фото з сайту БК "Рівне"

У фінальному матчі за чашу вони зробили те, чого до цього не вдавалося нікому – обіграли “Київ-Баскет”. Разом з тим, надія на позитивний результат для наших уболівальників є! І вона небезпідставна. По-перше, ще до останніх кадрових змін в команді, наші баскетболістки дуже достойно відіграли дві гри в Одесі. Можна сказати, мінімальні поразки 79:67 та 84:78. По-друге, яскрава гра та перемоги наших дівчат в останніх іграх з “Чайкою-ДЮСШ” виглядали дуже переконливо. Одеситки суперник трохи серйозніший, але, тим не менше… Більше того, якщо все для наших дівчат складеться успішно в цих іграх, то саме з “Інтерхім” наші баскетболістки зустрінуться у півфінальних матчах Чемпіонату України.

Тож, у п’ятницю, 23 березня о 19:00 та у суботу 24 березня о 14:00 у Рівному буде два вельми цікавих та напружених матчі жіночих команд БК “Рівне” – “Інтерхім-СДЮШОР”. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews