Рівненська обласна федерація футболу ініціювала створення Програми розвитку футболу на 2018-2022 р у Рівному

24.03.2018 06:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У четвер 22 березня під час сесії Рівненської міської ради депутати ухвалили рішення утворити комісію, яка займатиметься Програмою розвитку футболу в м. Рівне на найближчі роки,повідомляє сайт РОФФ.

Ініціатором розробки такої програми виступила Рівненська обласна федерація футболу.

- Попередня програма, що була в обласному центрі, завершилася іще у 2016 році. Тому потреба у такій програмі розвитку футболу до 2022 року є доволі актуальною. Рівненська обласна федерація футболу, спільно з міською федерацією футболу виступили каталізатором створення такого документу, до якого, за словами міського голови Володимира Хомка, буде внесено і питання реконструкції стадіону "Авангард", і побудови полів і майданчиків для занять футболом, і питання фінансової підтримки Народного клубу "Верес", і питання створення нових футбольних класів і секцій, і співпраці з аматорськими командами, і підвищення кваліфікації тренерів і ще багато інших нагальних питань. Напрацювання наших двох федерацій - міської й обласної - ми уже готові передати членам створеної комісії, - розповів голова РОФФ Олексій Хахльов.

Також Олексій Хахльов, відповідаючи на запитання депутатів, запевнив, що рівненський "Верес" повернеться у Рівне коли у місті буде збудований стадіон.

- Перереєстрація пов`язана з атестацією по системі УЄФА. Сподіваюсь уже в наступному сезоні будемо брати участь у єврокубках і маю надію, що із цих змагань, можливо навіть у форматі ліги чемпіонів, ми повернемося на стадіон у Рівному, - сказав Хахльов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews