У Рівному день таксиста водій "відсвяткував" 2-ма протоколами за керування в стані сп'яніння

24.03.2018 11:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Близько опівночі патрульним надійшло орієнтування, що на вулиці Дубенській водій таксі керував транспортним засобом MERCEDES-BENZ з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Інспектори зупинили транспортний засіб, але водій від проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора "Alkotest 6810" та проведення такого огляду у медичному закладі відмовився у присутності двох свідків. На 36-річного таксиста склали протокол за ч. ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП та вилучили посвідчення водія. Патрульні не випускали з виду і водія і автомобіль, який залишився на стоянці заправки і суттєво руху не перешкоджав. Таксист запевнив, що за автомобілем має приїхати його тверезий товариш.

Але за деякий час водій почав втікати на своєму автомобілі в бік Луцького кільця, але далеко заїхати йому не вдалось. На керманича склали ще один протокол за ст.130 (керування в стані сп'яніння) і протокол за ст. 122-2 КУпАП за невиконання вимоги про зупинку.

За матеріалами Патрульної поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews