Громадське радіо запрошує на ефіри у Рівному

25.03.2018 10:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Громадське радіо вперше приїде до Рівного. Виїзні ефіри транслюватимуть наживо 29 та 30 березня з 12:00 до 14:00, повідомляють на сайті радіо.

Ефіри будуть про найважливіші проблеми міста з представниками влади та місцевою громадою. Зокрема:  

— Тарас Максименко, начальник управління культури і туризму виконкому Рівненської міськради, розповість про розкопки у парку Шевченка і не тільки.  

— Представники Рівненського муздрамтеатру розкажуть про нові вистави, таланових акторів та про те, як запустили продаж квитків онлайн.

 — Про незележні рівненські ЗМІ розпитають головного редактора Четверта влада Володимира Торбіча.

— Керівництво обласного управління Нацполіції — про «бурштинові» справи та розслідування нападів на громадських активістів (tbc).

Журналісти Громадського радіо запрошують приєднатися всіх охочих. Трансляція відбуватиметься в конференц-холі, 3 поверх (зал «B»), ТЦ «Manhattan», вулиця Соборна, 112.

Ефіри проведуть ведучі Лариса Денисенко та Григорій Пирлік. Ефір відбудеться в рамках масштабного проекту «Громадське радіо у твоєму місті», в якому журналісти вирушають в поїздку по Україні, аби надати незаангажовану платформу для виступу місцевим активістам, владі та лідерам думок, а також зустрітися зі своїми слухачами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews