На Рівненщині дітлахи розминалися з відомим регбістом (Фото)

25.03.2018 13:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Чергову «Розминку від чемпіона» провели на Рівненщині. Цього разу Довгалівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів завітав майстр спорту України міжнародного класу з регбіліг, гравець регбійної команди «Верес-Рівне» Вадим Полюхович. Про це повідомляє «ВСЕ».

null
Фото з сайту ВСЕ


Перша половина уроку була виділена виключно на теоретичну частину. Під час неї діти розібралися в достатньо складних правилах регбі, вивчили позиції гравців у регбійній команді та основну термінологію. А під час другої частини, закріпили ці знання на практиці, де Вадим запропонував їм спробувати позмагатися.

Всім учням дуже сподобалося таке тренування. Жорсткий, але дуже цікавий спорт, неабияк сподобався хлопцям, які зовсім не хотіли завершувати гру. Тому, мабуть, перше тренування для більшості з них точно не стане заключним. Окрім цього, всі діти взяли участь у розминці. Під час неї більшість вправ були орієнтовані на фізичну силу і витривалість. Це найважливіші якості для професійних регбістів. Також, відбулося вже традиційне нагородження переможців конкурсу спортивного малюнку. Вадим сам відібрав найкращі роботи і вручив їхнім авторам призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

null
Фото з сайту ВСЕ

Заняття відбулося в межах обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Мета занять – виробити мотивацію для підростаючого покоління регулярно займатися фізичною культурою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews