Скоро рятувальники Рівненщини користуватимуться рятувальними гелікоптерами

Про це під час робочої поїздки до Рівненської області сказав Президент України Петро Порошенко та передав підрозділу ГУ ДСНС нову техніку.

25.03.2018 20:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Президент Петро Порошенко повідомив про переговори та досягнуті домовленості з французькою стороною щодо передачі рятувальних гелікоптерів для потреб українських рятувальників

Про це він сказав під час робочої поїздки до Рівненської області, де передав нову техніку підрозділу ГУ ДСНС.

null
Президент України Петро Порошенко. Фото з сайту РОДА

«Буде підписано Меморандум про наміри щодо закупівлі гелікоптерів. Це ще один важливий крок щодо забезпечення рятувальників, коли вони швидко зможуть дістатися до поранених та зможуть надавати допомогу», – зазначив Петро Порошенко.

За словами Президента, вже цього року перші чотири гелікоптери, зокрема медичний для евакуації поранених та рятувальний, надійдуть на озброєння до Служби з надзвичайних ситуацій.

Петро Порошенко запевнив, що держава й надалі буде рішуче підтримувати рятувальників та територіальні громади, працюючи задля позитивних та результативних змін.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews