У Рівному вперше відбудуться змагання з бодібілдингу

27.03.2018 07:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

31 березня у Рівному в МПК «Текстильник» змагатимуться спортсмени Західної України. Кубок Західного регіону України з бодібілдингу відбуватиметься у нашому місті вперше. Про це повідомляє «ВСЕ про спорт».

За чемпіонські звання змагатимуться близько 50 спортсменів. Змагатимуться спортсмени у категоріях бодібілдінг, бодібілдинг юніори, класичний бодібілдинг, менс-фізік. Також виходитимуть дівчата в категоріях бікіні та боді-фітнес.

Початок турніру о 15.00.

null
 Фото з сайту ВСЕ про спорт

Близько десятка рівненських спортсменів регулярно їздять на турніри по Україні та часто перемагають і здобувають нагороди найвищого гатунку.

- Нарешті ми наважилися на проведення змагань у Рівному. В Рівному дуже багато людей займається, але більшість з них справжніх бодібілдерів бачили тільки на відео чи фото. Нині у всіх любителів цього спорту буде можливість ще ближче познайомитися з ним та надихнутися для подальших своїх успіхів, - прокоментував організатор Валерій Ніколайчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews