У Рівному п'яний водій намагався дати хабаря патрульним поліцейським

26.03.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

25 березня, вночі, на вулиці Соборній патрульні помітили автомобіль марки BMW, який перетнув подвійну суцільну лінію горизонтальної розмітки.

Поліцейські під час спілкування з водієм помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації рухів, порушення мови.

З метою уникнення відповідальності, 26-річний водій за те, щоб на нього не складали адмінматеріали, намагався дати патрульним кошти, на що йому роз’яснили, що це є кримінальним злочином, однак водій продовжував їх пропонувати, щоразу збільшуючи суму.

null
Фото з групи Патрульної поліції Рівненської області у Фейсбук

На водія інспектори склали наступні адміністративні матеріали: протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння ) по відмові та винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг).

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews