Рівнянам розкажуть, хто з депутатів Рівнеради працює найефективніше

27.03.2018 21:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У п’ятницю, 30 березня о 10:00 в Інформаційно-освітньому просторі InfoHub відбудеться круглий стіл, присвячений результатам «Атестації депутатів місцевих рад». Зокрема, Громадянська мережа ОПОРА презентує оцінку роботи місцевих депутатів Рівненської міської ради протягом другого року повноважень.

Впродовж останніх півроку представники Громадянської мережі ОПОРА досліджували, як місцеві обранці працюють у постійних депутатських комісіях, взаємодіють з виборцями, здійснюють прийоми громадян, звітують про свою діяльність у раді.

На основі проаналізованих даних буде представлено оцінки роботи кожного з депутатів, зокрема оголошено, хто отримав максимально можливі позитивні та негативні оцінки за результатами своєї діяльності протягом другого року повноважень. Також розкажуть про сильні і слабкі сторони депутатського корпусу поточного скликання та про тенденції реалізації повноважень депутатами Рівненської міської ради в порівнянні з тенденціями інших міських рад семи обласних центрів.

Спікери:

- Наталія Токарська, керівник проекту «Атестація депутатів місцевих рад» у місті Рівне;

- Олена Чудінович, інформаційний редактор-аналітик проекту «Атестація депутатів місцевих рад» у місті Рівне

До обговорення результатів дослідження запрошуємо депутатів Рівненської міської ради, громадських організацій, що займаються питаннями місцевого самоврядування, журналістів.

Контактна особа: Олена Чудінович, тел. 0961691419, e-mail: elena.chudinovych@gmail.com

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 14 місцевих рад з 8 областей України. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в міських радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». В місті Рівне за реалізацію ініціативи відповідає Рівненська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews