На Рівненщині у грабіжника знайшли фальшиве службове посвідчення СБУ

28.03.2018 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Дубровицькому районі, що на Рівненщині, волинянин пограбував чоловіка посеред вулиці. Як відомо, 36 – річний підозрюваний скоїв цей злочин за попередньою змовою з чотирма жителями села Озерськ Дубровицького району, інформує  Північ-інфо. Окрім цього, у нападника знайшли фальшиве службове посвідчення СБУ. 

У чоловіка, на якого напали зловмисники, викрали ососбисті речі. У самого ж нападника – жителя Волині правоохоронці знайшли службове посвідчення Служби безпеки України. Та як пізніше виявилося, він ніякого відношення до цієї структури немає, а сама «ксива» є підробленою, розповіли в Сарненській місцевій прокуратурі. Для чого підозрюваний використовував це фальшиве посвідчення і де його взяв – з’ясовують слідчі.

Кілька днів тому, цього жителя Волинської області судили у Зарічненському районному суді за грабіж та підробку посвідчення СБУ. Волинянин отримав 4 роки колонії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews